Vivantes Moutheuvel 

Vivantes, op weg naar een nieuwe toekomst!

Wijkverpleegkundige (zorgwoningen), 18-24 uur per week, Moutheuvel


ZNL 3469

De ouderenzorg gaat met haar tijd mee en transformeert naar een nieuwe, eigentijdse ouderenzorg. Steeds vaker wordt complexe zorg in de thuissituatie verleend. Ook binnen de verpleeg- en verzorgingshuizen verschuift de nadruk naar complexe zorgverlening. Daarnaast heeft de nieuwe oudere een andere levensstijl, andere verwachtingen en maakt bewuste keuzes.

De functie

 

Als wijkverpleegkundige verricht je indicerende, verpleegkundige en begeleidende taken bij cliënten in de thuissituatie en fungeer je als belangrijke spil in de wijk. Je helpt de cliënt bij het regisseren van zijn zorgvraag en zorgt voor korte lijnen naar huisartsen en andere zorg verlenende instanties. Je krijgt de ruimte om je vak in de volle breedte uit te oefenen. In de wijk heb je primair de taak de zorg in de eerste lijn te organiseren. Niet alleen de lichamelijke gezondheid van de cliënten in de wijk, maar ook hun psychische en sociaal maatschappelijk welbevinden heb je helder in beeld. Je kijkt verder dan je eerste indruk en zoekt naar de vraag achter de vraag. En natuurlijk verricht je de indiceringen. Samen met je collega (wijk)verpleegkundigen draai je mee in de verpleegkundige bereikbaarheidsdienst. Verder heb je een signalerende en coördinerende rol in het bewaken en bereiken van de doelstellingen in het zorgleefplan en verbind je als een spin in het zorgweb hulpverleners met elkaar. Ten aanzien van je collega’s neem je je verantwoordelijkheid bij het coachen van team en individuele medewerker bij het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt en het meegaan met nieuwe ontwikkelingen in de maatschappij en de gezondheidszorg.

Functie-eisen

 Je bent in het bezit van een HBO-V diploma en beschikt over een geldige BIG-registratie;

  • Ervaring in de functie van wijkverpleegkundige is een pré;
  • Je hebt uitgebreide kennis en bij voorkeur ervaring met complexe verpleegkundige zorgverlening;
  • Je hebt een groot empathisch vermogen en bent doortastend. Een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel en zorginhoudelijk leiderschap zijn vanzelfsprekend. Je staat stevig in je schoenen;
  • Je durft binnen de kaders van je functie initiatief te nemen om je doelstellingen te behalen.

Wij bieden

 

Wij bieden in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst aan. Vivantes heeft de intentie om de arbeidsovereenkomst om te zetten naar vast bij gebleken geschiktheid en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden. De arbeidsduur bedraagt 18 tot 24 uur per week gemiddeld. De vacature geldt voor de locatie Moutheuvel (Stein).

Het salaris bedraagt, conform CAO VVT, min. € 2.337,63 en max. € 3.444,48 bruto per maand bij een fulltime dienstverband volgens de salarisschaal, behorende bij FWG functiegroep 50. De inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

VOG

Kom je in dienst bij Vivantes dan dien je uiterlijk binnen één maand na ondertekening van hun arbeidsovereenkomst een geldige VOG in te leveren bij afdeling HRM. Het niet of niet op tijd in kunnen leveren van de VOG door de medewerker heeft tot gevolg dat het dienstverband van rechtswege eindigt.

 

Ben jij de professional die wij zoeken, klik dan op de sollicitatielink, vul het formulier in en upload je cv en motivatiebrief.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Limburg

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd

Werkuren:
Part-time

Werkdagen:
Avond
Dag
Weekend

Sluitingsdatum:
31-01-2018

Startdatum:
22-08-2017

Locatie:
Moutheuvel

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Monique van Boxel
tel.: +31 46 411 35 00

Company homepage:
http://www.vivantes.nl