Vivantes 

Vivantes, op weg naar een nieuwe toekomst!

Helpende, 16-20 uur per week (4 vacatures), Urmonderhof verpleeghuis


ZNL 3505

De nieuwe oudere heeft een andere levensstijl, andere verwachtingen en maakt bewuste keuzes. De zorgverlening wordt complexer, zowel in de zorgwoningen als in de verpleeg- en verzorgingshuizen. Het gevolg is dat de ouderenzorg transformeert naar een nieuwe, eigentijdse ouderenzorg.

Hierdoor verandert ook de inhoud van bestaande zorgfuncties en worden andere eisen gesteld aan medewerkers. In dat kader is Vivantes op zoek naar enthousiaste Helpenden.

De functie

Als Helpende verleen je - passend binnen de beroepsverantwoordelijkheid - zorg aan cliënten op somatisch, psychosociaal en psychogeriatrisch gebied op basis van hetgeen in de zorgplannen is vastgelegd en rekening houdend met de persoonlijke wensen en behoeften van de cliënten.

Je stimuleert cliënten tot zelfredzaamheid bij het uitvoeren van de ADL-functies en het onderhouden van sociale contacten. Daarnaast verricht je ADL-activiteiten op basis van hetgeen in de zorgplannen of in de werkinstructies is vastgelegd.

 

Functie-eisen

 

  • Je beschikt over theoretische en praktische vakkennis; MBO-Helpende (niveau 2).
  • Je bent tactvol, klantgericht, vaardig in luisteren en flexibel inzetbaar. Daarnaast zijn samenwerkingsgericht en inleveringsvermogen belangrijke competenties voor de functie van Helpende.
  • Je beschikt over mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Je bent alert en oplettend.

 

Wij bieden

Je krijgt een dienstverband voor bepaalde tijd, conform wettelijke regelgeving, in een organisatie die volop in ontwikkeling is en waarbij jouw inbreng bij het vormgeven van verandering van belang is.

De arbeidsduur bedraagt 16-20 uur per week gemiddeld.

Salariëring geschiedt conform (CAO VVT) FWG inschaling in functiegroep 25 min. € 1.680,44 / max. € 2.305,18 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring.

 

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

 

Als je in dienst komt bij Vivantes dan dien je uiterlijk binnen één maand na ondertekening van de arbeidsovereenkomst een geldige VOG in te leveren bij afdeling HRM. Het niet of niet op tijd in kunnen leveren van de VOG door de medewerker heeft tot gevolg dat het dienstverband van rechtswege eindigt.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Limburg

Vacaturetype / functietype:
Bepaalde tijd
Contract

Werkuren:
Part-time

Werkdagen:
Avond
Dag
Weekend

Sluitingsdatum:
19-01-2018

Startdatum:
15-12-2017

Locatie:
Urmonderhof

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Cecile Thijssen
tel.: +31 464113500

Company homepage:
http://www.vivantes.nl